pegasus

Често задаване въпроси

format_quote
НЕ НАПРАВИХ РЕЗЕРВАЦИЯ ОТ ЛЕТИЩЕ ОТОПЕНИ, Т.К. МЕЖДУ ЧАСА НА КАЦАНЕ И ЧАСА НА ТРЪГВАНЕ НА АВТОБУСА ИМА 30 МИНУТИ. МОГА ЛИ ДА СИ ЗАПЛАТЯ БИЛЕТА НА МЯСТО?
Всички часове на тръгване са точно по разписание, без възможност за изчакване. Ако пропуснете своето пътуване, можете да се прехвърлите на нашия следващ наличен курс до Вашето място на пристигане при условие, че поискате прехвърляне от нашия център за обаждания до 30 минути след часа на заминаване на първоначалния курс по разписание. В случай, ако нямате билет, при наличие на свободни места, можете да го закупите от шофьора.
format_quote
КОЛКО ВРЕМЕ ПРЕДИ ТРЪГВАНЕТО НА АВТОБУСА ТРЯБВА ДА СЪМ НА СПИРКАТА?
Ние Ви препоръчваме да пристигнете 15 минути преди часа на тръгване.
format_quote
БЕЗОПАСНО ЛИ Е ДА СЕ РЕЗЕРВИРА БИЛЕТ ОНЛАЙН?
Ние правим най-доброто, което е по силите ни, включително като предприемаме подходящите технически и защитни действия, за да предпазваме и съхраняваме безопасно вашите лични данни и за да ги защитим от неоторизиран достъп, използване, подправяне или неоторизирано изтриване. Обръщаме специално внимание на безопасното предаване на лични и финансови данни. Тези данни се предават от вашия компютър до сървъра за резервации на Пегасус Груп чрез шифровани канали с поддръжка на модерната технология Secure Socket Layer (SSL). Не на последно място, ние предлагаме нова онлайн услуга за защита за картодържателите на VISA и MasterCard. Схемите “Verified by VISA” и “MasterCard Secure Code” ви позволяват да регистрирате допълнителна парола за вашата кредитна карта. По този начин вие ще помогнете да бъдат предотвратени неоторизираните покупки с вашата кредитна карта, което означава, че можете да пазарувате онлайн по-безопасно и по-спокойно. Ако вашата банка участва, по време на изтеглянето на средства ще бъдете помолени да се регистрирате за една от тези схеми. За да зададете вашата нова парола, просто следвайте инструкциите онлайн. Някои банки предлагат опцията за отлагане на регистрацията, но други изискват да се регистрирате незабавно за схемата, за да можете да завършите вашата онлайн транзакция. Тези схеми скоро ще станат задължителни за всички картодържатели. Моля, ако имате някакви въпроси за схемата, се обърнете пряко към издателя на вашата карта.
format_quote
КОГА ЩЕ БЪДЕ ПОТВЪРДЕНА МОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ?
Ако сте платили с кредитна/дебитна карта, след завършването на процеса по резервация ще получите страница за потвърждение (на екрана) и ще ви бъде изпратено копие по имейл. Ако не сте получили имейла за потвърждение, моля, проверете настройките на филтъра на вашия имейл, както и всички пощенски кутии, които съдържат филтрирана поща. Вашият пътен план ще съдържа вашия код за потвърждение, датите, общата цена на билета и всички други необходими подробности. Тази информация може да бъде достигната чрез вашия Профил в pegasusbg.com под раздела ’моите резервации’, ако резервацията ви е била направена, докато сте били влезли в системата.
format_quote
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МОЯТ КОД ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ?
След като резервацията бъде завършена успешно, ще получите код за потвърждение. Той ще бъде показан на страницата за потвърждение, както и в изпратения чрез имейл (имейл за потвърждение) резервационен талон.
format_quote
КАКВИ ФОРМИ НА ЗАПЛАЩАНЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ?
„ПЕГАСУС ГРУП” ЕООД приема плащания с дебитни и кредитни карти Visa, MasterCard, Maestro, UATP. В случай че нямате кредитна/дебитна карта или картата Ви не се приема за плащания онлайн, можете да платите билета си чрез банков превод.
format_quote
БИХ ЖЕЛАЛ(-А) ДА ПЛАТЯ СВОЯ БИЛЕТ ЧРЕЗ БАНКОВ ПРЕВОД. КОГА ТРЯБВА ДА ПРЕВЕДА СУМАТА?
Плащането трябва да бъде изпълнено в рамките на 24 часа от създаването на резервацията. Потвърждаването на резервацията може да отнеме до 2-3 работни дни.
format_quote
НАПРАВИХ РЕЗЕРВАЦИЯ ВЧЕРА, НО ДНЕС ТАРИФИТЕ СА ПО-ЕВТИНИ. КАК МОГА ДА СИ ВЪЗСТАНОВЯ РАЗЛИКАТА?
„ПЕГАСУС ГРУП” ЕООД си запазва правото да въвежда промоционални цени между датата на вашата резервация и тази на вашето пътуване (подобна промоция може да засегне маршрута, за който сте направили резервация преди началната дата на промоцията). Въвеждането на промоционални цени не Ви дава право да предявите искане за възстановяване на разликата между общата тарифа, която сте заплатили за вашата резервация, и промоционалната обща тарифа.

pegasus

Какво казват клиентите за нас?

format_quote
Desislava Stancheva
Фирма Пегасус, лично за мен е гарант за сигурност, точност, коректност, вежливост. Бъдете здрави и все така професионалисти!
format_quote
Viktor Emilov
От близо 1 година ползвам услугите на Pegasus Group и съм много доволен. Pegasus е транспортна компания, която кара пътници от няколко български града до Букурещ и летище Отопени всеки ден на изгодни цени, имат няколко офиса във северо-източна България ,служителите са коректни и си вършат работата много съвестно, имат няколко мини-буса ,които са чисто нови и са във отлично състояние. Препоръчвам ви я !
format_quote
Aglika Stefanova Oltean
Вече няколко пъти пътувам с Пегасус от летище Отопени/Букурещ до Русе и Варна, Надявам се и до София да направят линия... Системата за покупка на билети онлайн е много удобна и сигурна. Има намаление 50% за деца. Колкото пъти съм имала нужда от информация или смяна на мястото за качванe например, една много любезна и организирана госпожа, която отговаря на телефонните обаждания, ме е упътвала, винаги е наясно за какво става дума, дори си спомня имейлите и предишните ни разговори. Автобусите са нови, шофьорите са любезни, При покупка на билетите онлайн срещу резервационния талон шофьорът ни дава билетите, приготвени предварително. Автобусите идват навреме на летището според разписанието. Няма закъснения, мотаене или спиране по трасето.