За нас

pegasus

Информация за нас

„ПЕГАСУС ГРУП“ ЕООД е основана през 2015г. с цел обслужване и транспорт на пътници между България и Румъния.  Фирмата ни притежава лиценз №10171 на Европейската общност за извършване на международен автобусен превоз на пътници и разрешително за превоз по линия № 000350/1 и е първата фирма, която предлага редовен транспорт до летище „Хенри Коанда“ Отопени.

От 28.12.2015г. притежаваме Удостоверение за извършване на туроператорска и туристическа агентска дейност с №РК-01-7518. При нас може да намерите както автобусни билети за цяла Европа, така и самолетни билети за цял свят.

За екипа

Екипът ни се състои от професионалисти с дългогодишен стаж, който изцяло ще отговори на очакванията Ви за бърз, комфортен и сигурен транспорт. Отличителна черта на нашата фирма е коректност и уважение към всеки пасажер, неговите нужди и време. 

Възползвайте се от нашите услуги за да Ви докажем,
че пътуването с нас е удоволствие.

При възникнали въпроси свържете се с нас!

Удостоверение
Лиценз

pegasus

Какво казват клиентите за нас?

format_quote
Aglika Stefanova Oltean
Вече няколко пъти пътувам с Пегасус от летище Отопени/Букурещ до Русе и Варна, Надявам се и до София да направят линия... Системата за покупка на билети онлайн е много удобна и сигурна. Има намаление 50% за деца. Колкото пъти съм имала нужда от информация или смяна на мястото за качванe например, една много любезна и организирана госпожа, която отговаря на телефонните обаждания, ме е упътвала, винаги е наясно за какво става дума, дори си спомня имейлите и предишните ни разговори. Автобусите са нови, шофьорите са любезни, При покупка на билетите онлайн срещу резервационния талон шофьорът ни дава билетите, приготвени предварително. Автобусите идват навреме на летището според разписанието. Няма закъснения, мотаене или спиране по трасето.
format_quote
Desislava Stancheva
Фирма Пегасус, лично за мен е гарант за сигурност, точност, коректност, вежливост. Бъдете здрави и все така професионалисти!
format_quote
Viktor Emilov
От близо 1 година ползвам услугите на Pegasus Group и съм много доволен. Pegasus е транспортна компания, която кара пътници от няколко български града до Букурещ и летище Отопени всеки ден на изгодни цени, имат няколко офиса във северо-източна България ,служителите са коректни и си вършат работата много съвестно, имат няколко мини-буса ,които са чисто нови и са във отлично състояние. Препоръчвам ви я !